Beogradski radio - amaterski klub YU1ANO

Brojač poseta

Danas 11

Juče 16

Ove nedelje 81

Ovog meseca 126

Do sada 25184

Currently are 11 guests and no members online

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Članovi Beogradskog radio-amaterskog kluba YU1ANO održali su 18.12.2018.g. sastanak na kome su promovisani novi članovi kluba: Selimir Pašić YU1EO, Ranko Levi YU1KT i Ivan Mastilović YU1LA.

Usvojeni su zvanični rezultati KT takmičenja "Beogradski pobednik 2018" koji su objavljeni na sajtu www.radiosport.org.rs/HF gde se mogu preuzeti diplome u PDF formatu. Diplome su urađene u ćiriličnom i latiničnom pismu.

Predviđene nagrade pobednicima u vidu plaketa i medalje takmičarima koji su zauzeli 2. i 3. mesto u svakoj od kategorija su spremne i biće naknadno dodeljene prigodnom prilikom o čemu će svi biti obavešteni.

  Iz „šešira“ su izvučeni dobitnici posebnih nagrada u vidu malih kućnih aparata. Pravo da učestvuju u izvlačenju posebnih nagrada imali su svi učesnici u takmičenju "Beogradski pobednik 2018", osim učesnika koji su do dana održavanja takmičenja članovi Beogradskog radio-amaterskog kluba YU1ANO.

 

Selimir Pašić YU1EO je bio zadužen za izvlačenje posebnih nagrada, a ceo tok izvlačenja nagrada možete pogledati na gornjem video snimku. Dobitnici su: YT1Z, YU1LA i 9A1AA.

Zahvaljujemo se svim radio-amaterima koji su uzeli učešće u takmičenju i na fer play borbi, a čestitke pobednicima i osvajačima nagrada. Zahvaljujemo se sponzorima bez kojih ovo takmicenje ne bi mogli da organizujemo.

 

Po završetku sastanka napravljena je zajednička fotografija.

S leva na desno: Zvonko YT1WA, Karlo YU1FX, Boro YU4JJ, Ranko YU1KT, Dule YU1EA, Tasa YU1LM, Selimir YU1EO, Ivan YU1LA, Siniša YU1RA, Ivan YUØU

 

 

Pronadji

Aktivnosti kluba pomažu


TEHNO PLUS DOO BEOGRAD


Radivoje RadovanoviĆ, SZR "Župa" Barajevo


Knjigovodstvena Agencija


DRAGAN SIMONOVIĆ


 KENWOOD Srbija

Potražite nas...

Radio-klub je član

Copyright © 2018
YU1ANO. All Rights Reserved.