Beogradski radio - amaterski klub YU1ANO

Prijavi se (članovi)

Brojač poseta

Danas 11

Juče 9

Ove nedelje 32

Ovog meseca 165

Do sada 1460

Trenutno na vezi cetiri gosta i nema clanova

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Članovi Beogradskog radio-amaterskog kluba YU1ANO održali su 18.12.2018.g. sastanak na kome su promovisani novi članovi kluba: Selimir Pašić YU1EO, Ranko Levi YU1KT i Ivan Mastilović YU1LA.

Usvojeni su zvanični rezultati KT takmičenja "Beogradski pobednik 2018" koji su objavljeni na sajtu www.radiosport.org.rs/HF gde se mogu preuzeti diplome u PDF formatu. Diplome su urađene u ćiriličnom i latiničnom pismu.

Predviđene nagrade pobednicima u vidu plaketa i medalje takmičarima koji su zauzeli 2. i 3. mesto u svakoj od kategorija su spremne i biće naknadno dodeljene prigodnom prilikom o čemu će svi biti obavešteni.

  Iz „šešira“ su izvučeni dobitnici posebnih nagrada u vidu malih kućnih aparata. Pravo da učestvuju u izvlačenju posebnih nagrada imali su svi učesnici u takmičenju "Beogradski pobednik 2018", osim učesnika koji su do dana održavanja takmičenja članovi Beogradskog radio-amaterskog kluba YU1ANO.

 

Selimir Pašić YU1EO je bio zadužen za izvlačenje posebnih nagrada, a ceo tok izvlačenja nagrada možete pogledati na gornjem video snimku. Dobitnici su: YT1Z, YU1LA i 9A1AA.

Zahvaljujemo se svim radio-amaterima koji su uzeli učešće u takmičenju i na fer play borbi, a čestitke pobednicima i osvajačima nagrada. Zahvaljujemo se sponzorima bez kojih ovo takmicenje ne bi mogli da organizujemo.

 

Po završetku sastanka napravljena je zajednička fotografija.

S leva na desno: Zvonko YT1WA, Karlo YU1FX, Boro YU4JJ, Ranko YU1KT, Dule YU1EA, Tasa YU1LM, Selimir YU1EO, Ivan YU1LA, Siniša YU1RA, Ivan YUØU

 

 

Copyright © 2018
YU1ANO. All Rights Reserved.