Beogradski radio - amaterski klub YU1ANO

Prijavi se (članovi)

Brojač poseta

Danas 3

Juče 22

Ove nedelje 52

Ovog meseca 317

Do sada 5274

Currently are 4 guests and no members online

U 80-tom po redu francuskom REF CW takmičenju 2019. ekipa našeg kluba je radeći pod pozivnim znakom YU1A osvojila 1. mesto u svetu u kategoriji više.op-jedan predajnik, op. YU1RA, YU1FX.
Zahvaljujući konfuziji pravila takmičenja i objavljenih rezultata dobili smo diplomu samo za učešće u takmičenju.
Ove 2020.g. učestvovali smo pod osnovnim pozivnim znakom YU1ANO, op. YU1RA, YT1WA.
Ukoliko se uzme u obzir i kvalitet samog takmičenja, onda je preporuka: ne gubiti vreme učestvujući u ovom takmičenju.

Danas su objavljeni konačni rezultati Oktobarskog UHF/SHF takmičenja za 2019.g. u organizaciji SRS. Klubska stanica sa pozivnim znakom YU1A je učestvovala u takmičenju i osvojena su 2 prva mesta u kategorijama:

A - 432 MHz - više operatora

C - 1296 MHz - više operatora

Pored ovih rezultata ostvaren je i rekord Srbije u ovom takmičenju na 432 MHz. 

Glavni operator na stanici je bio Ivan Mastilović YU1LA.

Sve čestitke

Savez radio-amatera Rumunije svake godine organizuje svoje najveće međunarodno KT takmičenje pod nazivom "YO DX Contest" otvoreno za sve radio-amaterske stanice sveta. Klubska stanica YU1ANO (operator Siniša Radulović YU1RA) je učestvovala u takmičenju u kategoriji "MULTI-OP ALL MIXED ONE" i zauzela 11 mesto u Svetu. Nagrada je diploma u elektronskom obliku (PDF).

I ove godine je održano KT takmičenje "CQ Vojvodina" dana 18.10.2019.g. Klubska stanica, već uobičajeno, YU1A je osvojila 1 mesto u kategoriji "MO Više operatora" za stanice iz Srbije van teritorije Vojvodine. Osvojena je diploma kao i pehar koji će biti uručen našem klubu na Godišnjoj Skupštini SRSa 2020.g. Pored klubske stanice u takmičenju su učestvovali i članovi kluba sa svojim pozivnim znakovima YU1EA, YT1WA, YT7M, YU1LA i YU1KT.

U organizaciji Saveza radio-amatera Srbije organizovano je i održano najeminentnije tradicionalno KT takmičenje "KT KUP SRS" za 2019.g. U takmičenju su učestvovale i klubske stanice, YU1ANO i klubska stanica sa takmičarskim znakom YU1A, obe u kategoriji "A - Vise operatora".  Objavljeni su konačni rzultati i stanica YU1A je osvojila 2 mesto dok je stanica YU1ANO osvojila 4 mesto. U kategoriji "G - radio-klubovi" naš klub je osvojio 2 mesto. Za takav uspeh su dodeljene i elektronske diplome u PDF formatu a za 2 mesto u "G" kategoriji klubu će biti dodeljena plaketa na Godišnjoj Skupštini SRSa 2020.g. Pored klubskih stanica u takmičenju su učestvovali i članovi kluba sa svojim ličnim pozivnim znakovima : YU1KT, YT1WA i YT7M.

U organizaciji Ruskog CW kluba (RCWC) održana je 4ta etapa ovog takmičenja i naša klubska stanica YU1ANO (operator Siniša Radulović YU1RA) je osvojila 2 mesto u generalnom plasmanu u kategoriji "MOAB - CW - GUESTS & MEMBERS" sa rezultatom od 1252 poena. Za taj plasman, našem klubu je dodeljena i elektronska diploma u PDF formatu. Lepa diploma i osvojeno mesto.

Pronadji

Klub pomažu


TEHNO PLUS DOO BEOGRAD


Radivoje RadovanoviĆ, SZR "Župa" Barajevo


Knjigovodstvena agencija ATENA-S


DRAGAN SIMONOVIĆ 


 

Potražite nas...

Radio-klub je član

Copyright © 2018
YU1ANO. All Rights Reserved.