Beogradski radio - amaterski klub YU1ANO

Prijavi se (članovi)

Brojač poseta

Danas 0

Juče 9

Ove nedelje 32

Ovog meseca 534

Do sada 4809

Currently are 2 guests and no members online

Nakon završetka KT takmičarske sezone u 2018.g. i nakon objavljivanja konačnih rezultata, naš klub se može pohvaliti izuzetnim rezultatima u 2 najeminentnija domaća takmičenja i to YUKT Maraton i KT KUP SRSa.

Sobzirom da je YUKT Maraton takmičenje koje traje celu godinu tj. održava se jednom svakog meseca (12 etapa) a klub je započeo to takmčenje u 7 mesecu, 7-mo mesto u kategoriji "MO - više operatora" se može smatrati odličnim rezultatom. Još bolji plasman je postignut u kategoriji "KLUBOVI" - 3 mesto i time je osvojena nagrada u vidu plakete koja će biti uručena na redovnoj GS SRSa u aprilu mesecu ove godine.

Članovi kluba su u ovom prestižnom takmičenju osvojili izuzetne rezultate. Siniša Radulović YU1RA - 1 mesto u kategoriji "SO CW-jedan operator samo CW". Dušan Ćeha YU1EA - 2 mesto u kategoriji "SO CW - jedan operator samo CW" i Ivan Todorović YU0U - 1 mesto u kategoriji "SO SSB - jedan operator samo SSB". U takmičenju su učestvovali i članovi kluba YU4JJ, YU1KT, YU1FX, YT1WA i YU1EO. Pošto su te stanice radile samo nekoliko etapa nije bilo ni realno da se sa minimalnim brojem učešća ostvari neki značajniji rezultat. U svakom slučaju, naši članovi su dali primetan doprinos masovnosti i kvalitetu takmičenja.

U "KT KUP SRS 2018" klubska stanica YU1ANO je zauzela 2 mesto u kategoriji "A-više operatora" a u kategoriji "G - YU radio-klubovi" čak 1 mesto. U kategoriji "B - jedan operator HP" Ivan Todorović je zauzeo 1 mesto dok je Dušan Ćeha YU1EA u istoj kategoriji zauzeo 3 mesto. U kategoriji "C - jedan operator LP", Siniaša Radulović YU1RA je zauzeo 1 mesto.

Činjenicom da radio-klub od svog osnivanja pod ovim nazivom postoji svega 6 meseci, gornji rezultati se mogu smatrati izuzetnim.

U novu godinu ulazimo sa željama da se postignu još bolji rezultati na svim nivoima.

Pronadji

Klub pomažu


TEHNO PLUS DOO BEOGRAD


Radivoje RadovanoviĆ, SZR "Župa" Barajevo


Knjigovodstvena agencija ATENA-S


DRAGAN SIMONOVIĆ 


 

Potražite nas...

Radio-klub je član

Copyright © 2018
YU1ANO. All Rights Reserved.