Beogradski radio - amaterski klub YU1ANO

Brojač poseta

Danas 10

Juče 16

Ove nedelje 80

Ovog meseca 125

Do sada 25183

Currently are 3 guests and no members online

Nakon završetka KT takmičarske sezone u 2018.g. i nakon objavljivanja konačnih rezultata, naš klub se može pohvaliti izuzetnim rezultatima u 2 najeminentnija domaća takmičenja i to YUKT Maraton i KT KUP SRSa.

Sobzirom da je YUKT Maraton takmičenje koje traje celu godinu tj. održava se jednom svakog meseca (12 etapa) a klub je započeo to takmčenje u 7 mesecu, 7-mo mesto u kategoriji "MO - više operatora" se može smatrati odličnim rezultatom. Još bolji plasman je postignut u kategoriji "KLUBOVI" - 3 mesto i time je osvojena nagrada u vidu plakete koja će biti uručena na redovnoj GS SRSa u aprilu mesecu ove godine.

Članovi kluba su u ovom prestižnom takmičenju osvojili izuzetne rezultate. Siniša Radulović YU1RA - 1 mesto u kategoriji "SO CW-jedan operator samo CW". Dušan Ćeha YU1EA - 2 mesto u kategoriji "SO CW - jedan operator samo CW" i Ivan Todorović YU0U - 1 mesto u kategoriji "SO SSB - jedan operator samo SSB". U takmičenju su učestvovali i članovi kluba YU4JJ, YU1KT, YU1FX, YT1WA i YU1EO. Pošto su te stanice radile samo nekoliko etapa nije bilo ni realno da se sa minimalnim brojem učešća ostvari neki značajniji rezultat. U svakom slučaju, naši članovi su dali primetan doprinos masovnosti i kvalitetu takmičenja.

U "KT KUP SRS 2018" klubska stanica YU1ANO je zauzela 2 mesto u kategoriji "A-više operatora" a u kategoriji "G - YU radio-klubovi" čak 1 mesto. U kategoriji "B - jedan operator HP" Ivan Todorović je zauzeo 1 mesto dok je Dušan Ćeha YU1EA u istoj kategoriji zauzeo 3 mesto. U kategoriji "C - jedan operator LP", Siniaša Radulović YU1RA je zauzeo 1 mesto.

Činjenicom da radio-klub od svog osnivanja pod ovim nazivom postoji svega 6 meseci, gornji rezultati se mogu smatrati izuzetnim.

U novu godinu ulazimo sa željama da se postignu još bolji rezultati na svim nivoima.

Pronadji

Aktivnosti kluba pomažu


TEHNO PLUS DOO BEOGRAD


Radivoje RadovanoviĆ, SZR "Župa" Barajevo


Knjigovodstvena Agencija


DRAGAN SIMONOVIĆ


 KENWOOD Srbija

Potražite nas...

Radio-klub je član

Copyright © 2018
YU1ANO. All Rights Reserved.