Beogradski radio - amaterski klub YU1ANO

Prijavi se (članovi)

Brojač poseta

Danas 4

Juče 9

Ove nedelje 25

Ovog meseca 130

Do sada 2619

Trenutno na vezi jedan gost i nema clanova

KT takmičenje "Beogradski pobednik" je održano po pravilima takmičenja 26.10.2018.g. Takmičarska komisija u sastavu Siniša Radulović YU1RA, Ivan Todorović YU0U i Zvonko Colja YT1WA je primila 50 dnevnika od kojih su 4 prijavljeni za kontrolu. Takmičenje je proteklo u najboljem redu, uz poštovanje "HAM-SPIRITa" od strane učesnika i opšti je utisak da su učesnici zadovoljni pravilima takmičenja koja su malo neuobičajena u odnosu na standardna pravila koja se primenjuju kod nas. Dnevnici su pregledani uz pomoć sopstveno razvijenog softvera za pregled dnevnika i objavljeni su konačni rezultati na sajtu SRSa specijalizovanom za KT takmičenja www.radiosport.org.rs/HF . Svi dnevnici su primani preko automatizovanog servisa za prijem dnevnika, takozvani "robot", i odmah nakon isteka roka za prijem dnevnika su objavljeni prijavljeni rezultati na pomenutom sajtu. Takođe je važno napomenuti da u ime SRS sajt kreiraju i održavaju članovi našeg kluba Siniša  YU1RA i Zvonko YT1WA.

U takmičenju su učestvovale i stanice iz našeg kluba YU1RA/P, YT4T, YU1EO, YU1KT, YT1WA, YU1EA i YU1ANO.

U tabelama zvaničnih rezultata su postavljeni linkovi kako bi svaki učesnik mogao da preuzme svoju elektronsku diplomu u PDF format, dok će se nagrade (plakete i medalje) kao i specijalne nagrade, naknadno dodeliti pobednicima o čemu će biti objavljena informacija.

Zahvaljujemo se svima koji su uzeli učešče u takmičenju i time uveličali naš skromni doprinos obeležavanju godišnjica oslobođenja Beograda u I i II Svetskom ratu.

Pronadji

Klub pomažu


TEHNO PLUS DOO BEOGRAD


Radivoje RadovanoviĆ, SZR "Župa" Barajevo


Knjigovodstvena agencija ATENA-S


 

Potražite nas...

Radio-klub je član

Copyright © 2018
YU1ANO. All Rights Reserved.