Beogradski radio - amaterski klub YU1ANO

Brojač poseta

Danas 11

Juče 16

Ove nedelje 81

Ovog meseca 126

Do sada 25184

Currently are 10 guests and no members online

KT takmičenje "Beogradski pobednik" je održano po pravilima takmičenja 26.10.2018.g. Takmičarska komisija u sastavu Siniša Radulović YU1RA, Ivan Todorović YU0U i Zvonko Colja YT1WA je primila 50 dnevnika od kojih su 4 prijavljeni za kontrolu. Takmičenje je proteklo u najboljem redu, uz poštovanje "HAM-SPIRITa" od strane učesnika i opšti je utisak da su učesnici zadovoljni pravilima takmičenja koja su malo neuobičajena u odnosu na standardna pravila koja se primenjuju kod nas. Dnevnici su pregledani uz pomoć sopstveno razvijenog softvera za pregled dnevnika i objavljeni su konačni rezultati na sajtu SRSa specijalizovanom za KT takmičenja www.radiosport.org.rs/HF . Svi dnevnici su primani preko automatizovanog servisa za prijem dnevnika, takozvani "robot", i odmah nakon isteka roka za prijem dnevnika su objavljeni prijavljeni rezultati na pomenutom sajtu. Takođe je važno napomenuti da u ime SRS sajt kreiraju i održavaju članovi našeg kluba Siniša  YU1RA i Zvonko YT1WA.

U takmičenju su učestvovale i stanice iz našeg kluba YU1RA/P, YT4T, YU1EO, YU1KT, YT1WA, YU1EA i YU1ANO.

U tabelama zvaničnih rezultata su postavljeni linkovi kako bi svaki učesnik mogao da preuzme svoju elektronsku diplomu u PDF format, dok će se nagrade (plakete i medalje) kao i specijalne nagrade, naknadno dodeliti pobednicima o čemu će biti objavljena informacija.

Zahvaljujemo se svima koji su uzeli učešče u takmičenju i time uveličali naš skromni doprinos obeležavanju godišnjica oslobođenja Beograda u I i II Svetskom ratu.

Pronadji

Aktivnosti kluba pomažu


TEHNO PLUS DOO BEOGRAD


Radivoje RadovanoviĆ, SZR "Župa" Barajevo


Knjigovodstvena Agencija


DRAGAN SIMONOVIĆ


 KENWOOD Srbija

Potražite nas...

Radio-klub je član

Copyright © 2018
YU1ANO. All Rights Reserved.